Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фінішував дитячо-юнацький чемпіонат Київщини з футболу

Виборовши 9 та 14 травня в м. Бориспіль зональні змагання, збірна команда міста «КДЮСШ−Славутич» увійшла у фінальну частину змагань чемпіонату Київської області з футболу серед команд юнаків 2008−2009 рр.н. сезону 2016/2017 (тренер − В. М. Бойко). Вони відбулися 21 травня...

 

Виборовши 9 та 14 травня в м. Бориспіль зональні змагання, збірна команда міста «КДЮСШ−Славутич» увійшла у фінальну частину змагань чемпіонату Київської області з футболу серед команд юнаків 2008−2009 рр.н. сезону 2016/2017 (тренер − В. М. Бойко).

Вони відбулися 21 травня в с. Лютіж (Вишгородський район Київщини). У футбольному марафоні юних футболістів вийшли на фінальний старт шість команд: «Діназ−ДЮСШ (Вишгород), «ДЮСШ» (Макарів), «ДЮСШ» (Кагарлик), «Зміна» (Біла Церква), «КДЮСШ−Славутич», «КОДЮСШ−Рось» (Біла Церква).

Вони були розподілені на дві групи − «А» та «В». До групи «А» за жеребкуванням увійшли команди: «КОДЮСШ−Рось» (Біла Церква), «Діназ-ДЮСШ» (Вишгород) та «КДЮСШ−Славутич».

У напруженій боротьби команда «КДЮСШ−Славутич» перемогла команду «КОДЮСШ−Рось» з м. Біла Церква з рахунком 6:4, поступилася команді «Діназ−ДЮСШ (Вишгород) з рахунком 0: 2 та зійшлася у матчі за 3-є місце з кагарлицькою командою «ДЮСШ», де з рахунком 7:5 виборола бронзові нагороди.

Висловлюємо щиру подяку за організацію навчально-тренувального процесу та фінансування адміністрації Дитячо-юнацької спортивній школи, завідувачці відділом молоді та спорту Л. М.Шаніній, постійну спонсорську допомогу приватному підприємцю Березі О. Г., допомогу у формуванні збірної команди міське фізкультурно-спортивне товариство «Спартак», «Асоціації партії Афганістану» − за національно-патріотичне виховання юних футболістів, міському козацькому товариству ВГО «Українське реєстрове козацтво» та батьківському комітету відділення футболу.

В. М. БОЙКО,
тренер КДЮСШ



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: