Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кубок компанії «МедіаДім−Славутич»

У Славутичі до 30-ї річниці міста 27−28 травня пройшли чергові змагання з футзалу серед команд дівчат в трьох вікових категоріях. Це вже 10-й ювілейний Кубок компанії «МедіаДім–Славутич», а це значить, що вже 10 років компанія «МедіаДім−Славутич» крокує пліч-о-пліч з ФК «Олімп» і є...

 

У Славутичі до 30-ї річниці міста 27−28 травня пройшли чергові змагання з футзалу серед команд дівчат в трьох вікових категоріях. Це вже 10-й ювілейний Кубок компанії «МедіаДім–Славутич», а це значить, що вже 10 років компанія «МедіаДім−Славутич» крокує пліч-о-пліч з ФК «Олімп» і є не тільки спонсором в проведенні різних спортивних заходів, а й добрим товаришем нашого клубу та допомагає розвивати дівочий футзал в нашому місті.

Завдяки допомозі компанії багато дівчаток вже поєднали своє життя з футзалом і, сподіваємось, завдяки цій дружбі та допомозі ще багато юних спортсменок зможуть реалізувати себе в даному виді спорту.
Отже в ювілейних змаганнях взяло участь 15 команд в категоріях: дорослі, дівчата 2003−2005 рр. н., дівчата 2006−2008 рр. н. Ще одним сюрпризом для всіх була участь у змаганнях дівочої молодіжної збірної України з футзалу U-17 (тренер − Т. О. Шпичка), котрі саме в цей час проводили навчально-тренувальний збір у нашому місті.

В категорії дівчат 2006−2008 рр. н. було шість команд із чотирьох областей України. Хоча це й була наймолодша вікова категорія, однак дівчата дивували глядачів яскравою грою та видовищними голами. Не програвши жодної гри, впевнену перемогу здобули дівчата ФК «Олімп» (тренер − Володимир Панченко), у фіналі перемігши однолітків з м. Городня з рахунком 5:1. Кращим гравцем команди стала Валерія Калита, за що й отримала подарунок. Хотілося б відзначити також наймолодшу команду змагань з м. Славутич («КДЮСШ», тренер – І. В. Сапон), котра складалась із гравчинь 2008−2009 рр. н. Хоча дівчатка й зайняли почесне п’яте місце, та відчайдушна боротьба проглядалась у кожній грі без винятку, кращий гравець – Олександра Рибченко.

В іграх вікової категорії дівчат 2003−2005 рр. н. теж було на що подивитись, адже дівчата вже демонстрували справжній футзал. Команди показали красиву техніку та яскраву гру, за що не раз отримували овації від вболівальників. Переможцями даної вікової категорії стали дівчата з КДЮСШ м. Славутич (тренер – В. В. Панченко), кращий гравець – Ганна Голубцова та Анастасія Рождественська (кращий бомбардир змагань).
Найбільше вболівальників збиралось, щоби подивитись ігри в категорії – жінки, заповнені майже всі трибуни. Адже там грали досвідчені та досить сильні команди, котрі мають досвід виступів як у Першій лізі чемпіонату України з фут залу, так і в міжнародних змаганнях, а також в цій категорії прийняла участь молодіжна збірна України з футзалу. Переможцем змагань у цій віковій категорії стала команда дівчат молодіжної збірної України з футзалу U-17 (Марія Вальчук, Єлизавета Кузнєцова).

На нагородженні переможців були присутні очільниця комітету молоді та спорту м. Славутич Л. М. Шаніна, голова комітету АФУ В. Л. Жила, інструктор-методист КДЮСШ Славутича В. В. Мекшун, головний суддя змагань В. В. Панченко. Гості висловили слова подяки командам за чудові та яскраві ігри, побажали в майбутньому захищати не тільки честь своїх міст і районів, а й кольори нашої країни на міжнародних змаганнях у складі збірної команди України.

Висловлюємо подяку комітету молоді та спорту м. Славутич, адміністрації КДЮСШ, працівникам КП «УФКСТ» за допомогу в організації цього свята і звичайно ж − ТРК «МедіаДім–Славутич» за інформаційну підтримку, а також бригаді суддів (С. М. Жема та Т. Г. Боровик), котра на високому рівні провела всі матчі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: