Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Дня захисту дитини

В нашому місті вже стало доброю традицією 1 червня, в День зазисту дітей, нагороджувати обдаровану молодь, яка гідно представляє рідний Славутич на обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, олімпіадах та змаганнях. Цьогоріч медалями «За особисті досягнення»...

 

В нашому місті вже стало доброю традицією 1 червня, в День зазисту дітей, нагороджувати обдаровану молодь, яка гідно представляє рідний Славутич на обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, олімпіадах та змаганнях.

Цьогоріч медалями «За особисті досягнення», особливими відзнаками «За вагомі досягнення», «За численні досягнення», Почесними стрічками «Гордість та надія Славутича», Подяками та годинниками міського голови буде відзначено 104 вихованці загальноосвітніх шкіл, ліцею, ДШМ, ПДЮТ, КДЮСШ та 11 колективів ДШМ, ПДЮТ за напрямками молодіжної діяльності «Наука», «Спорт», «Культура» та в номінації «Молодіжна ініціатива».

Особливістю цьогорічного свята є вручення нагород нашій талановитій молоді на Центральній площі міста, на головному сценічному майданчику ювілейного свята.

Тож запрошуємо всіх славутичан 1 червня о 17.30 на Центральну площу міста долучитися до привітань талановитої, креативної, майстерної та неймовірно обдарованої молоді нашого міста!

Ми пишаємось молодим поколінням нашого міста!

Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради







Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: