Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міська рада запитує думку славутичан стосовно безпритульних тварин

Шановна громада! Просимо Вас надати свою думку з приводу поводження з безпритульними тваринами у м. Славутичі. Маємо багато звернень від мешканців міста про проблему безпритульних тварин (агресія, санітарна ситуація, забруднення та т.і.) Пропонуємо до Вашої уваги три варіанти...

 
Шановна громада!

Просимо Вас надати свою думку з приводу поводження з безпритульними тваринами у м. Славутичі. Маємо багато звернень від мешканців міста про проблему безпритульних тварин (агресія, санітарна ситуація, забруднення та т.і.)


Пропонуємо до Вашої уваги три варіанти поводження з безпритульними тваринами, адже який би варіант Ви не обрали, фінансування заходів буде відбуватися переважно за кошти місцевого бюджету (а отже за Ваші кошти - кошти платників податків) тому, саме Ви, маєте вирішити яку суму витратити на ці заходи.

Отже що робити з безпритульними тваринами?


1. Відлов, лікування, стерилізація, чіпування та повернення в ареал попереднього перебування (саме на вулиці Славутича)- загальні витрати за 3 роки – 608 тис. грн., орієнтовні щорічні витрати – 202-300 тис. грн.

2. Відлов, лікування, 2-х місячне тимчасове утримання на карантинному майданчику для пошуку господарів тварин або нових власників, або бажаючих прийняти на утримання, стерилізація - якщо знайдений новий власник. Тварини, що не знайшли нових хазяїв, підлягають застосуванню примусової, гуманної евтаназії через визначений термін.
Загальні витрати за 3 роки – 856 тис.грн , орієнтовні щорічні витрати -310-360 тис. грн.

3. Відлов, лікування, стерилізація, пожиттєве утримання у притулку. Загальні витрати за 3 роки – 1 млн. 538 тис. грн., орієнтовні щорічні витрати – від 300 до 900 тис.грн.

Проголосувати можна натиснувши на це посилання.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: