Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич відкритий для ініціатив

27 червня у Офісі підтримки громадських ініціатив відбувся семінар-тренінг для державних службовців щодо ребрендингу «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади». Учасники тренінгу обговорили важливі аспекти...

 

27 червня у Офісі підтримки громадських ініціатив відбувся семінар-тренінг для державних службовців щодо ребрендингу «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади».

Учасники тренінгу обговорили важливі аспекти подальшого впровадження та ребрендингу Кодексу етики; виконали низку навчально-тренінгових вправ; визначили наступні кроки для поліпшення прозорості дій та налагодження діалогу між владою та громадою міста.

Цього ж дня до Славутича завітали українські та іноземні студенти та представники Київського університету ім. Бориса Грінченка, в рамках проекту Міжнародної академії з лідерства служіння. Метою проекту є зустріч з представниками українського бізнесу, громадських організацій та державних установ для перейняття лідерського досвіду.

Делегація зустрілася зі Славутицьким міським головою у залі засідань виконкому. Юрій Кирилович ознайомив студентів з історією міста, його досягненнями, новим брендом та поділився своїм досвідом керівництва на посаді міського голови. Гості активно цікавилися життям міста та ставили міському голові багато запитань.

По завершенню зустрічі на делегацію очікував візит до Офісу підтримки громадських ініціатив, де їх ознайомили із Кодексом етики міста Славутича, розповіли про головні завдання Офісу підтримки громадських ініціатив та Офісу підтримки підприємництва. Сповнені враженнями та новими знаннями юні лідери вирушили на прогулянку Славутичем.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: