Завантаження ...
Новобудови Києва

Депутати за обмеження продажу спиртних напоїв

Славутицька міська рада 30.06.2017 прийняла рішення №646-29-VIІ «Про звернення щодо обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного)». Депутати вирішили звернутись до Верховної Ради України та Асоціації міст України щодо вирішення на законодавчому рівні...

 
Славутицька міська рада 30.06.2017 прийняла рішення №646-29-VIІ
«Про звернення щодо обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного)»
.

Депутати вирішили звернутись до Верховної Ради України та Асоціації міст України щодо вирішення на законодавчому рівні питання про обмеження продажу алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі (крім закладів ресторанного господарства) у вечірній та нічний час. Відповідно підготовлено і звернення депутатів.

Звернення депутатів Славутицької міської ради VII скликання до суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі (крім закладів ресторанного господарства) на території м. Славутич і реалізують алкогольні напої, щодо обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного):

З метою:
− попередження негативних явищ у молодіжному середовищі;
− запобігання проявам злочинності та дотримання громадського правопорядку в місті у нічний час;
− забезпечення балансу інтересів суб’єктів господарювання і громадськості міста;
− враховуючи чисельні звернення та скарги жителів міста на порушення тиші у вечірній та нічний час, зокрема на територіях, прилеглих до об’єктів роздрібної торгівлі, що здійснюють продаж алкогольних напоїв у вечірній та нічний час,
пропонуємо вам не здійснювати продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) на території міста Славутич з 23.00 до 06.00 кожного дня, враховуючи вихідні та святкові дні.
Сподіваємось на підтримку цього звернення.

Депутати Славутицької міської ради VII скликання




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: