Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Партнерська угода між Тетієвом та Славутичем

15 липня у місті Тетієв відбувся Інвестиційний форум за сприяння Україно-арабської ділової ради. Форум став знаковою подією для подальшого розвитку територіальних громад Київщини, послугував поштовхом для розвитку міжнародного співробітництва, дав можливість продемонструвати економічну...

 

15 липня у місті Тетієв відбувся Інвестиційний форум за сприяння Україно-арабської ділової ради.

Форум став знаковою подією для подальшого розвитку територіальних громад Київщини, послугував поштовхом для розвитку міжнародного співробітництва, дав можливість продемонструвати економічну привабливість українських міст.

«Взаємовигідне співробітництво з арабськими країнами Перської затоки ми повинні розпочинати та розвивати у повній мірі, адже ці країни мають значний авторитет не лише серед країн арабського світу, Африки, але й у всьому світі», – зауважив Юрій Кирилович.

У ході форуму міські голови Руслан Майструк та Юрій Фомічев підписали партнерську угоду між найпівденнішим та найпівнічнішим містами Київської області – Тетієвом і Славутичем.

Угода про партнерство між нашими містами відкриває широку можливість для реалізації спільних проектів, а взаємна співпраця буде корисною нашим громадам.


Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: