Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо до участі в міжнародному форумі

У місті Дніпро 21-26 серпня Свiтoвий конґрес украïнських молoдiжних органiзацiй організовує Форум української молоді діаспори «Дніпро – 2017». Його мета – формування патріотичної свідомості молоді. Основними завданнями заходу є об’єднання керівників українських молодіжних...

 
У місті Дніпро 21-26 серпня Свiтoвий конґрес украïнських молoдiжних органiзацiй організовує Форум української молоді діаспори «Дніпро – 2017». Його мета – формування патріотичної свідомості молоді.

Основними завданнями заходу є об’єднання керівників українських молодіжних організацій діаспори, згуртування їх навколо ідеї консолідації світового українства заради підтримки й допомоги Україні, а також розбудови міжнародних діаспорних структур, зміцнення та налагодження міжнародних зв’язків із молоддю, громадськими, культурними діячами України.

Запрошеними учасниками форуму є лідери та керівники молодіжних організацій діаспори з 30 країн світу, керівництво Світового та Європейського конгресу українців, європейські політики, керівники центральних органів виконавчої й законодавчої влади України, відомі культурні та громадські діячі тощо.

Програма заходу:

22 серпня – офіційне відкриття форуму;
23 серпня – тематичні секції, панельні дискусії;
24–26 серпня – тренінги, семінари, зустрічі та майстер-класи.

До участі у заході запрошуються ВСІ БАЖАЮЧІ. Харчування та проживання в місті забезпечується організаторами форуму. Заявки на участь приймаються до 1 серпня на електронну адресу: sport@slav.gov.ua У заявці необхідно вказати П.І.Б. заявника та контактний телефон.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: