Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зміни щодо порядку надання житлово-комунальних субсидій

Шановні отримувачі житлово-комунальних субсидій! Із 01 травня п.р. набула чинності постанова Кабміну №300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 26.04.2017. Згідно з внесеними змінами, громадянам, в яких є прострочена заборгованість з оплати житлово...

 
Шановні отримувачі житлово-комунальних субсидій!

Із 01 травня п.р. набула чинності постанова Кабміну №300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 26.04.2017. Згідно з внесеними змінами, громадянам, в яких є прострочена заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг понад два місяці, субсидія на наступний строк НЕ ПРИЗНАЧАЄТЬСЯ!

Якщо протягом двох місяців із дати інформування про непризначення субсидії на наступний строк громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку − із місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

За більш детальною інформацією просимо звертатись до управління соціального захисту населення Славутицької міської ради або за тел. 3-01-12.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: