Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тепло татусевих долонь

Сьогодні в православне свято Михайлового Дня в центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся заключний етап фотоконкурсу «Тепло татусевих долонь». Приємно відзначити, що під час зустрічі представники родин розповіли працівникам центру про свої сімейні традиції, про роль батька

 

Сьогодні в православне свято Михайлового Дня в центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся заключний етап фотоконкурсу «Тепло татусевих долонь». Приємно відзначити, що під час зустрічі представники родин розповіли працівникам центру про свої сімейні традиції, про роль батька в їхній сім’ї.

Родина Офімкіних, які посіли 1 місце виховує сина Тимофія, батько з 4 місяців займається загартуванням сина; родина Форостянко зайняли почесне 2 місце виховує первістку-донечку Мію, люблять разом подорожувати, плавати, а вечорами всією сім’єю виходять на «тропу здоров’я», 3 місце посіла родина Онофрійчук, де зростає троє дітей: Анастасія – 15років, Вікторія -11 років, Ігор – 7років, який мріє як його татусь захищати Україну.

Приз глядацьких симпатій заслужено конкурсна комісія віддала сімї Анни Галузи де маленька донечка Лія - батькова копія в усьому його наслідує, навіть в його хобі займатися футболом.
В кожній сім’ї є свої власні традиції, сімейні свята, а об’єднує їх - любов до дітей.

В кінці зустрічі директор центру Алла Божок вручила переможцям подарунки, які надала ФОП «Розстальна Ю.В.» магазин Аврора.

Дякуємо всім сім’ям за популяризацію відповідального батьківства, за виховання таких хороших маленьких Славутичан.

Славутицький центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Московський кв., б.12 т: 3-01-80, 2-11-15.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: