Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Конкурс «Рідна Україна – безпечна країна»

Славутицький бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва повідомляє про те, що Українська асоціація працівників бібліотек для дітей та Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» з 12 жовтня по 20 листопада 2017 р. оголошують Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку...

 

Славутицький бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва повідомляє про те, що Українська асоціація працівників бібліотек для дітей та Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» з 12 жовтня по 20 листопада 2017 р. оголошують Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку серед читачів – дітей 7–12 років «Рідна країна – безпечна країна: як треба поводитися на дорогах!»

На конкурс надсилаються творчі роботи дітей (малюнок формату А4), де у буд-який спосіб відображено правила дорожнього руху. Тематика малюнків присвячена правилам безпечної поведінки дітей на вулицях, дорогах.

Переможці конкурсу нагороджуються дипломами та подарунками, а всі учасники конкурсу отримають патріотичні флайтери – світловідбиваючі наклейки, які яскраво світяться в променях автомобільних фар та слугують для того, щоби пішоходів, велосипедистів, дитячі коляски тощо було краще видно на дорозі в темний час доби.

За додатковою інформацією прохання звертатись до Бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва (вул. 77-ї Гвардійської дивізії, 1, ПДМ) та за телефоном 2-40-88.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: