Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкриваємо світ футзалу

У спортивному залі школи №4 20 листопада пройшли змагання серед команд дівчат 3–4-х класів з футзалу в рамках проекту «Відкриваємо світ футзалу разом з компанією ПРОМКОМПЛЕКТ». Отже нарешті всі дочекались відкриття футзальної шкільної ліги серед дівчат, і згідно регламенту та розкладу...

 

У спортивному залі школи №4 20 листопада пройшли змагання серед команд дівчат 3–4-х класів з футзалу в рамках проекту «Відкриваємо світ футзалу разом з компанією ПРОМКОМПЛЕКТ».

Отже нарешті всі дочекались відкриття футзальної шкільної ліги серед дівчат, і згідно регламенту та розкладу ігор першими стартували змагання в ЗОШ №4. Оголошуємо, що в спортивному сезоні 2017/2018 років генеральним спонсором змагань виступила будівельно-виробнича компанія «Промкомплект» (директор – В. В. Карцев).

Відкривати змагання випала честь командам дівчат 3–4-х класів. Хочеться відзначити відмінну підготовку місця змагань та чудову організацію даного заходу вчителями фізичної культури та класоводами на чолі з Т. Г. Боровик. Усі ігри були досить цікавими та видовищними. Дівчата хоча ще досить і молоді, та все ж таки показували інколи досить дорослий футзал. Майже всі команди були рівними за грою, однак дівчата 4-А класу (чемпіони школи минулого року) і в цьому році не підвели – вигравши всі ігри, вони перегралиув фіналі дівчат з 3-Б класу з рахунком 6:1!

Підтвердивши минулорічне досягнення та завоювавши звання чемпіонів школи, четвертий А забезпечив собі путівку до фінальної частини першості Славутича з футзалу серед команд дівчат 3–4-х класів. Кращим гравцями змагань було визнано: Дарину Балубу, Дарину Галузу, Олександру Ільчишину, Ганну Панову. Молодці, так тримати!

Організатори змагань та учасники висловлюють подяку всім, хто долучився до цього проекту та підтримав його, а саме: ТРК «МедіаДім – Славутич», вчителям фізичної культури та всім спортсменкам, що прийняли участь в даних змаганнях, В. В. Карцеву, директору ТОВ «Промкомплект», міському голові Ю. К. Фомічеву, керівнику відділу молоді та спорту м. Славутич Л. М. Шаніній, начальнику управління освіти та наук Н. П. Швець. Сподіваємось, що саме з цих змагань у майбутньому виростуть нові зірки не тільки славутицького футзалу, а й України!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: