Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стрибкі на батуті

У Київському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімп» Славутича з 5 по 8 грудня відбувся Кубок України зі стрибків на батуті. Головною метою змагань є популяризація та розвиток в Україні стрибків на батуті, підвищення спортивної майстерності, виявлення найсильніших спортсменів у...

 

У Київському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімп» Славутича з 5 по 8 грудня відбувся Кубок України зі стрибків на батуті. Головною метою змагань є популяризація та розвиток в Україні стрибків на батуті, підвищення спортивної майстерності, виявлення найсильніших спортсменів у кожній віковій категорії, а також обмін досвідом між провідними спортсменами і тренерами.

У змаганнях взяли участь збірні команди областей з міст Дніпра, Києва, Миколаєва, Славутича (Київська обл.), Харкова, Херсона, Одеси.

Збірну команду Славутича та Київську область представляли вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи: Іван Анонічев, Влад Борисов, Михайло Котяш, Михайло Недайводін, Валерія Пустотіна, Олександр Садовой, Анастасія Тарасенко, Дарина Тісна, Андрій Шкуліпа. Усі − КМС, тобто кандидати в майстри спорту!

Бронзову нагороду Кубку України за програмою «Синхронні стрибки» виборола Валерія Пустотіна, 4-е місце за програмами «Індивідуальні стрибки» та «Синхронні стрибки» посіла Дарина Тісна, 5-е місце за програмою «Індивідуальні стрибки» зайняв Влад Борисов, норматив майстра спорту України виконали: Іван Анонічев, Влад Борисов та Дарина Тісна.

Тренери – заслужений тренер України В. К. Савельєв та Ж. В. Ломова. Бажаємо подальших успіхів та перемог!

Відділ молоді та спорту

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: