Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Якість послуг на Славутицькому вокзалі необхідно докорінно змінювати

За ініціативою міського голови 10 січня на міському вокзалі Славутича працювала спеціальна комісія. Наболіле питання вокзалу розглядали представники: міської влади, на чолі з міським головою Юрієм Фомічевим, ДСП «Чорнобильська АЕС», профспілкового комітету ЧАЕС, на чолі з...

 

За ініціативою міського голови 10 січня на міському вокзалі Славутича працювала спеціальна комісія.

Наболіле питання вокзалу розглядали представники: міської влади, на чолі з міським головою Юрієм Фомічевим, ДСП «Чорнобильська АЕС», профспілкового комітету ЧАЕС, на чолі з Максимом Орловим, та Регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Українська залізниця».

Щороку ДСП «ЧАЕС» сплачує Укрзалізниці за перевезення персоналу більше 40 млн. грн. Проте умови, що є нині на вокзалі не відповідають жодним вимогам не лише санітарних норм, але й техніки безпеки. Сходи, туалет, підземний перехід, перон потребують капітального ремонту. Вокзальні світильники необхідно повністю замінити!

Після спільного комісійного обстеження вокзалу та перону, відбулася нарада у кабінеті начальника станції «Славутич».

Міська влада готова розглядати і питання часткової компенсації ПАТ «Українська залізниця» за перевезення пільговиків, але при умові, коли будуть усунені всі недоліки на станції «Славутич».

Керівники підрозділів Регіональної філії «Південно-Західна залізниця» завірили, що питання якості послуг вокзалу Славутича буде порушено перед керівництвом Укрзалізниці з метою його вирішення в найкоротший термін.


Відділ інформації та зв’язків
із громадськістю

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: