Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Щодо продажи підліткам алкоголю

У Славутичі 10 січня проведено черговий рейд «Діти вулиці. Вокзал. Підліток» з метою дотримання суб’єктами підприємницької діяльності правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами особам до 18 років. У рейді брали участь представники служби у справах дітей та сім’ї...

 
У Славутичі 10 січня проведено черговий рейд «Діти вулиці. Вокзал. Підліток» з метою дотримання суб’єктами підприємницької діяльності правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами особам до 18 років.

У рейді брали участь представники служби у справах дітей та сім’ї, КЗ «Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», відділу молоді та спорту, Славутицького відділення поліції Броварського відділу поліції ГУНП у Київській обл.

Продавці 12 торгових точок Бакинського, Добринінського та Чернігівського кварталів вкотре були попереджені про бездоганне виконання діючого законодавства України з питань продажу спиртних та тютюнових виробів неповнолітнім особам.

Під час рейду фактів продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв і тютюнових виробів особам до 18 років та порушень правил торгівлі не виявлено.

У той же час звертаємось до жителів нашого міста: якщо ви стали свідком правопорушення з боку продавців та виявили дитину, яка опинилася у складних життєвих обставинах, рекомендуємо звертатись до служби у справах дітей та сім’ї за телефоном 3-00-11 (+192) або в Славутицьке відділення поліції (тел. 102).

Звертаємось до батьків, суб’єктів господарювання: від кожного з нас залежить добробут, щастя, фізичний та моральний стан дітей, адже чужих дітей не буває!

Служба у справах дітей та сім’ї

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: