Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Працівники славутицької казначейської служби взяли участь в акції створення найдовшого прапору

У День соборності України, 22 січня, об 11.00 на Хрещатику було розгорнуто найдовший прапор України, який створювався скарбничими з усіх регіонів країни в рамках Всеукраїнської акції «Об’єднаймо Україну!» Для розгортання прапора, який довжиною сягнув понад один кілометр, було...

 

У День соборності України, 22 січня, об 11.00 на Хрещатику було розгорнуто найдовший прапор України, який створювався скарбничими з усіх регіонів країни в рамках Всеукраїнської акції «Об’єднаймо Україну!»

Для розгортання прапора, який довжиною сягнув понад один кілометр, було залучено більше 700 осіб, серед яких і голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз та керівники кожного територіального органу цієї служби. За результатами експертизи, проведеної представниками Національного проекту «Книга рекордів України», досягнення акції скарбничих – український рекорд у категорії «Масові заходи, розміри».

Свідченням цього стало внесення акції до «Книги рекордів України». Завершилась ця всеукраїнська акція з’єднанням Тетяною Слюз двох частин полотна зі східної та західної України між собою в єдиний прапор. Метою Всеукраїнської казначейської акції «Об’єднаймо Україну!» та з’єднання прапорів із символікою, назвами всіх районів і міст України в єдиний прапор є свідчення єдності України в її цінностях та прагненні до миру.


За інформацією
Державної казначейської служби України

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: