Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Завершено роботи з термомодернізації школи № 2 у Славутичі

22 лютого 2018 року технічним експертом команди підтримки Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» (CoM-DeP) Дмитром Іваненком проведено фінальний моніторинг виконаних робіт з термомодернізації школи №2, що виконувались приватним підприємством «Укрпромбуд-Б», у рамках...

 

22 лютого 2018 року технічним експертом команди підтримки Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» (CoM-DeP) Дмитром Іваненком проведено фінальний моніторинг виконаних робіт з термомодернізації школи №2, що виконувались приватним підприємством «Укрпромбуд-Б», у рамках Грантового проекту Європейського Союзу.

Під пильним контролем фахівців з технічного та авторського наглядів, представників міської Робочої групи з організаційно-технічного моніторингу, фахівців від Європейської Комісії, енергоменеджерів, а також фахівців компаній REHAU та CERESIT, в школі №2 виконано наступний комплекс робіт з термомодернізації:

- здійснено повну заміну існуючих застарілих вікон на енергозберігаючі;
- утеплено фасади будівлі мінеральною ватою та проведено їх фарбування;
- улаштовано відкоси всередині будівлі;
- утеплено надземну й підземну частини цоколю будівлі;
- встановлено нову автоматичну вентиляційну систему;
- встановлено індивідуальний тепловий пункт;
- виконано ремонтні роботи з улаштування ганків, сходів, відмостки та парапетів.

Після проведення ретельної перевірки об’ємів та якості робіт з термомодернізації навчального закладу, Дмитро Іваненко відзначив належну якість виконаних робіт, що відповідає європейським стандартам, вимогам Грантового проекту Європейської Комісії та подякував Славутицькій команді з реалізації проекту за злагоджену спільну роботу, спрямовану на досягнення суттєвих показників енергоефективності.

Міський голова Славутича Юрій Фомічев щиро подякував Європейській Комісії, фахівцям команди підтримки Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів» за надану допомогу в реалізації Грантового проекту та супроводі робіт з термомодернізації, внаслідок чого місто Славутич отримало комфортний енергоефективний навчальний заклад для дітей, який слугуватиме демонстраційним прикладом якісної термомодернізації.
Директор Школи №2 Алла Ігнатова від всього персоналу школи та батьків дітей подякувала всім, хто приймав участь в перетворенні школи в енергоефективний навчальний заклад, та наголосила, що тепер школа№2, яка знаходиться на в’їзді в місто, буде справжньою прикрасою Славутича.

Учасники фінального моніторингу висловили впевненість, що термомодернізація школи №2 – це черговий крок на сталому шляху подальшої термомодернізації інших об’єктів соціальної інфраструктури за сучасними європейськими стандартами.

Детальнішу інформацію щодо реалізації грантового проекту Європейської комісії можна подивитись на сторінці проекту: www.slavnrj.in.ua

Команда з реалізації
проекту м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: