Завантаження ...
Новобудови Києва

INUDECO 18: запрошуємо на конференцію

Запрошуємо вас взяти участь у ІІІ Міжнародній конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 18, що відбудеться 25–27 квітня в м. Славутич (Україна) в рамках заходів до 32-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь у ІІІ Міжнародній конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 18, що відбудеться 25–27 квітня в м. Славутич (Україна) в рамках заходів до 32-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.


Детальну інформацію ви знайдете на офіційному сайті конференції http://inudeco.pro/ Реєстрація на конференцію відкрита до 18 години 10 квітня. Тексти доповідей приймаються до 18 години 10 квітня. Свою участь в якості співорганізаторів та партнерів вже підтвердили: Державне агентство України з управління зоною відчуження, ВПДП «НАЕК» «Атомремонтсервіс», ДСП «Чорнобильска АЕС», ДНДУ «Державна науково-дослідна установа «Чорнобильський центр з проблем радіоактивної безпеки, радіоактивних відходів та радіоекології», Інститут проблем безпеки атомних електростанцій НАН України, Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Офіс реформ у Київській області, ВГО «Клуб мерів», Славутицька філія КПІ ім. І. Сікорського.

За рішенням оргкомітету до програми конференції додається нова секція – «Перспективи використання нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії». Пропонуємо вам розглянути можливість участі в роботі даної секції та повідомити про це організаторам шляхом внесенні змін в особистому кабінеті на веб-сайті конференції. Звертаємо вашу увагу на логістику конференції і вимоги до виступів та оформлення матеріалів, що знаходяться на стартовій сторінці офіційного веб-сайту INUDECO 18. З усіх питань щодо безкоштовного бізнес-ланчу та трансферу Київ – Славутич – Київ ви можете звертатися за телефонами +38 (04579) 2-10-90 та 2-22-50, +38 050-353-11-35, контактна особа − Марина Карасьова.

До уваги команд-учасниць хакатону «Славутич – місто нових ідей»! Пропонуємо в разі потреби звертатися за консультацією з підготовки до хакатону за телефонами +38 (04579) 2-10-90, 2-22-50, +38 050-90-09-474, контактна особа − Арина Старовойтова. Призовий фонд хакатону складає 10 000 гривень.

Для усіх учасників INUDECO 18 передбачена безкоштовна культурна програма, надається також можливість відвідати Чорнобильську АЕС та об’єкт «Укриття». У разі бажання взяти участь у поїздці учасникам необхідно заповнити спеціальну заявочну форму та направити її до 18 години 10 квітня на електронну адресу: inudeco2018@gmail.com

Учасники конференції, які є жителями м. Славутич, з усіх питань щодо оплати організаційного внеску можуть звертатися до оргкомітету, контактні телефони: 2-10-90, 2-22-50, 050-353-11-35.

З повагою − Анатолій НОСОВСЬКИЙ, співголова програмно-наукового оргкомітету, д.т.н., професор, член-кореспондент, директор Інституту проблем безпеки атомних електростанцій Національної академії наук України, Юрій ФОМІЧЕВ, співголова програмно-наукового оргкомітету, Славутицький міський голова






Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: