Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пожежа неподалік Славутича

2 квітня о 06:40 до чергової оперативно-диспетчерської служби м.Славутич надійшло повідомлення про загорання господарчої будівлі за адресою: Чернігівський район, с. Неданчечі, вул. Вокзальна. На допомогу Ріпкінському району, Чернігівського гарнізону було направлено друге відділення 63-ї...

 

2 квітня о 06:40 до чергової оперативно-диспетчерської служби м.Славутич надійшло повідомлення про загорання господарчої будівлі за адресою: Чернігівський район, с. Неданчечі, вул. Вокзальна.

На допомогу Ріпкінському району, Чернігівського гарнізону було направлено друге відділення 63-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Славутич. Прибувши на місце виклику рятувальниками було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю та перекриття будівлі на площі 50 кв.м..

Пожежу вдалось локалізувати о 08:20 та о 08:35 ліквідувати.

В результаті пожежі вогнем знищено покрівля та перекриття на загальній площі 50 кв. м., речі та майно що знаходились в середині, пошкоджені стіни будівлі по всій площі .

До гасіння пожежі залучалося 3 чоловіка особового складу та 1-а одиниця техніки. Загиблих на місці не виявлено. Причина загорання наразі встановлюється.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: