Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Анонси спорту

У спортивній залі ЗОШ №4 5 квітня о 14.30 відбудеться міський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів 5-6 класів «Олімпійське лелеченя». Він проводиться управлінням освіти і науки за підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради в рамках...

 
Міський фізкультурно-оздоровчий захід серед школярів «Олімпійське лелеченя»

У спортивній залі ЗОШ №4 5 квітня о 14.30 відбудеться міський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів 5-6 класів «Олімпійське лелеченя». Він проводиться управлінням освіти і науки за підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради в рамках Всеукраїнського заходу «Олімпійське лелеченя». Запрошуємо вболівальників. Вхід – вільний.

Футзал

У спортивному комплексі «Олімпієць» з 10 по 12 квітня з 10.00 щодня відбудеться фінальний етап чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд (Перша ліга). На полі зустрінуться такі команди: «ДЮСШ» (м. Ірпінь), «ДЮСШ ім. Бутовського» (м. Полтава), «КДЮСШ–Олімп» (м. Славутич), «КНУБ і А» (м. Київ), «Оріон–Авто» (м. Миколаїв), TESLA–2 (м. Харків). Вхід – вільний.

Настільний теніс

У ЗОШ №1 з 11 по 13 квітня відбудеться міська спартакіада пам’яті героїв Чорнобиля «Здоров’я» з настільного тенісу серед працівників підприємств, установ та організацій. Запрошуємо вболівальників. Вхід – вільний.

Дзюдо


У спортивному комплексі «Олімпієць» 12–13 квітня з 11.00 відбудеться Всеукраїнський турнір із дзюдо серед юнаків та дівчат 2004–2005, 2006–-2007 рр.н., приурочений до днів пам’яті Героїв Чорнобиля. Планується участь команд із різних регіонів України. Вхід – вільний.



Легкоатлетичний пробіг

Традиційний ХХIХ Міжнародний легкоатлетичний напівмарафон, приурочений пам’яті Героїв Чорнобиля, відбудеться 14 квітня.
УВАГА!!! Зареєструватися на участь у пробігу можна онлайн на сайті https://vseprobegi.org/race/736 Закінчення онлайн-реєстрації – 9 квітня о 16.00. Особисто можна зареєструватись 13 квітня з 15.00 до 19.00 у Палаці дітей та молоді (ПДМ). У день старту, 14 квітня, реєстрація учасників змагань не проводиться! 14 квітня з 8.30 до 10.15 у ПДМ – тільки видача стартових номерів.
Запрошуємо всіх любителів бігу взяти участь в легкоатлетичному напівмарафоні!

Художня гімнастика


У Тбіліському ФОКу «Грація» 14 квітня з 10.00 відбудеться Відкритий міський турнір з художньої гімнастики, приурочений пам`яті героїв Чорнобиля. Запрошуємо вболівальників. Вхід – вільний.

Важка атлетика

У Бєлгородському ФОКу «Богатир» з 14 по 18 квітня відбудеться традиційний ХVII Відкритий всеукраїнський турнір з важкої атлетики пам’яті героїв Чорнобиля. Вхід – вільний.

Кіокушинкай карате

У спортивній залі ЗОШ №3 21 квітня з 10.00 відбудеться Відкритий чмпіонат міста з кіокушинкай карате в розділі «куміте» серед дітей, юнаків та дівчат,приурочений пам’яті героїв Чорнобиля. Вхід – ий.

Танцювальний спорт

У спортивному комплексі «Олімпієць» 21 квітня відбудеться Відкритий міський турнір з танцювального спорту. Запрошуємо вболівальників.

Волейбол

У Талліннському ФОКу «Динамовець» з 25 по 27 квітня відбудеться Міська спартакіада «Здоров’я» з волейболу серед колективів підприємств, установ та організацій приурочена пам’яті героїв Чорнобиля. Запрошуємо вболівальників. Вхід – вільний.

Баскетбол

У Талліннському ФОКу «Динамовець» 28 квітня відбудеться Відкритий міський турнір з баскетболу серед юнаків пам’яті героїв Чорнобиля. Запрошуємо вболівальників. Вхід –вільний.
Вболівайте за НАШИХ! Вболівайте за СВОЇХ!



Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: