Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітаємо переможця Міжнародного конкурсу «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу»!

У номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів повної загальної середньої освіти (10-11 класи) одним із переможців стала учитель Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3



 
 
 
Відповідно до наказу «Про організацію та проведення Міжнародного конкурсу для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу» від 03 жовтня 2017 року № 26 з 15 жовтня 2017 року по 15 лютого 2018 року проводився вищезазначений конкурс. У ньому взяли участь учителі українознавства, гуманітарних та природничих дисциплін, початкових класів навчальних закладів різних типів і форм власності в Україні та українських освітніх осередків за кордоном.

За результатами рецензування конкурсних робіт учителів та підсумками роботи журі Конкурсу визначило переможців серед учасників Міжнародного конкурсу для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети навчально-виховного процесу» у різних номінаціях (наказ науково-дослідного інституту українознавства від 27.02.2018 №6).

У номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів повної загальної середньої освіти (10-11 класи) одним із переможців стала учитель Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Савицька Алла Володимирівна – ІІІ місце, конспект уроку з теми «Рід, родина, родовід». Матеріали представлені на міській педагогічній виставці «Освіта Славутича – 2018» у розділі «Презентація».

Вітаємо вчителя, адміністрацію закладу з гарними результатами! Успіхів і подальших здобутків у роботі!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: