Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Турнір з кіокушінкай карате

Відкритий чемпіонат міста та турнір з кіокушінкай карате серед дітей, юнаків та дівчат в розділі «куміте», приурочений пам’яті героїв Чорнобиля, відбувся 21 квітня у спортивній залі школи №3. У змаганнях взяли участь понад 180 спортсменів з Київської та Чернігівської областей

Відкритий чемпіонат міста та турнір з кіокушінкай карате серед дітей, юнаків та дівчат в розділі «куміте», приурочений пам’яті героїв Чорнобиля, відбувся 21 квітня у спортивній залі школи №3. У змаганнях взяли участь понад 180 спортсменів з Київської та Чернігівської областей (Бровари, Вишгород, Ірпінь, Димер, Макарів, Старі Петрівці, Славутич, Чернігів). 

Змагання урочисто відкрив головний спеціаліст відділу молоді та спорту Олександр Ступа, він привітав учасників та гостей з відкриттям чемпіонату, відмітив також, що даний захід вже традиційно щорічно проводиться в знак пам’яті та шани ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які ціною свого життя та здоров’я зупинили одну з найбільших техногенних катастроф ХХ століття.

Також він висловив щирі слова вдячності організаторам змагань − спортивному клубу «Славутич−КЕМПО» (президент клубу − Б. М. Уханов), Палацу дітей та молоді (керівник − Н. А. Єрьоміна) та директору школи №3 Г. А. Нашибі − за організацію та високий рівень проведення даного турніру.

За підсумками змагань вихованці спортивного клубу «Славутич−КЕМПО» вибороли чотири золоті, чотири срібні та вісім бронзових нагород. Чемпіони та призери змагань були нагороджені медалями й дипломами відповідних ступенів, кращі спортсмени − кубками та призами від відділу молоді та спорту, організаторів змагань та спонсорів.

Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: