Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вшанування пам’яті героїв Чорнобильської аварії

26 квітня 2018 року Президент України Петро Порошенко відкрив церемонію вшанування пам’яті героїв, що приймали участь у ліквідації наслідків Чорнобильської АЕС. В даному заході участь приймали міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, міністр соціальної політики Андрій Рева.

26 квітня 2018 року Президент України Петро Порошенко відкрив церемонію вшанування пам’яті героїв, що приймали участь у ліквідації наслідків Чорнобильської АЕС. 
В даному заході участь приймали міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, міністр соціальної політики Андрій Рева. Особливе місце для військових відіграв візит Командувача Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров.

Командувач прийняв участь у загальних заходах разом з президентом та міністрами. Після чого завітав у гості до бійців, що виконують службово-бойові завдання у варті з охороні об’єкту ДСП ЧАЕС. Поспілкувався з особовим складом варти та представниками режиму. Поцікавився проблемними питаннями, рівнем фінансового та майнового забезпечення військовослужбовців. Після чого поклав квіти до пам’ятної Стелли військовим ліквідаторам які безпосередньо ліквідували наслідки аварії.

Командувач висловив слова вдячності усьому особовому складу військової частини 3041 за їх наполегливу та не просту службу в зоні відчудження.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: