Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ніч пам`яті чорнобильської трагедії

В ніч з 25 на 26 квітня славутичани вийшли на Центральну площу міста до пам'ятного знаку Героям Чорнобиля. Вони запалили свічки, поклали квіти та вшанували пам'ять тих, хто захистив світ від цієї жахливої трагедії. Тут на площі міський голова Юрій Фомічев, представники міської влади...

 

В ніч з 25 на 26 квітня славутичани вийшли на Центральну площу міста до пам'ятного знаку Героям Чорнобиля. Вони запалили свічки, поклали квіти та вшанували пам'ять тих, хто захистив світ від цієї жахливої трагедії.

Тут на площі міський голова Юрій Фомічев, представники міської влади, ДСП ЧАЕС,громадські організації, пожежники, молодь, школярі, працівники культури, освіти, ветерани,представники духовенства, ЗМІ. Разом зі славутичанами - народний депутат України Ярослав Москаленко,голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган, депутат обласної ради, почесний мер Славутича Володимир Удовиченко, гості з Японії.

Біля памятного знаку пройшло молитовне вшанування ікон "Чорнобильський спас", а також панахида за загиблими ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.Натхненно звучить музично-поетична композиція - скорботна пам'ять, безмежна вдячність Героям Чорнобиля і щира надія на краще майбутнє.

Людмила Любива, фото Майї Руденко, Валерії Шупило, Анни Сибирскої, Вадима Івкина
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: