Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Майстер-клас від викладача скрипки Андрія Малахова з Києва

Починати грати можливо з пелюшок - це показали нам гості з Києва, а саме педагог Андрій Малахов з Дитячої музичної школи №8 та його юна учениця Злата, якій всього 3 роки. Вони показали свої навички , майстерність та імпровізацію (на відео). Юна особистість просто зачарувала всіх присутніх своїм бажанням творити музику і дарувати її глядачам.

 

Починати грати можливо з пелюшок - це показали нам гості з Києва, а саме педагог Андрій Малахов з Дитячої музичної школи №8 та його наймолодша скрипалька Злата Аллахвердян, якій всьго 3 роки.  Вони провели майстер-клас для педагогів і наймолодших скрипалів м. Славутича, показали свої навички , майстерність та імпровізацію (на відео).

Юна особистість просто зачарувала всіх присутніх своїм бажанням творити музику і дарувати її глядачам. 

"Вкотре закохуємося в це місто! Дитяча школа мистецтв із класами музики і живопису (з того, що ми відвідали), з чудовою залою з гарним інструментом, хороший технічний і організаційний рівень - з виваженою скромністю, увагою до деталей, великою любов’ю. А також з рідкісною - сьогодні в Україні! - повагою до артиста, музиканта, та розумінням його професійних потреб!!! Зазвичай, таке відношення і розуміння зустрічаємо саме поза столицею - Харків, Чернігів, Славутич... і, звісно, перш за все, це пов’язано з людьми, їхнім ставленням до своєї професії/справи/обов`язків, з їхньою любов’ю, бажанням рости і робити справжнє, з їхнім голодом на мистецтво, на якість...! Ніякого снобізму, що зазвичай тягне за собою халтуру, - такі поширені риси в стилі роботи багатьох київських, львівських закладів.
 Славутицька дитяча школа мистецтв, ви повертаєте віру! ОДНОЗНАЧНО - до нових зустрічей! " -  такі слова сказала їх менеджер Катерина Кот .



Також на заході показав свою майстерність і знаний у світі учень Андрія Малахова Ілля Бондаренко. Він виконав два твори на скрипці, яка вціліла в Хіросімі. Акомпоніатором на роялі стала славутичанка, викладач ДШМ Марина ЗУбець.
До речі в тому році він вже приїздив із концертом до Славутича в рамках відзначення року Японії в Україні. 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: