Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Музика, що підкорила слухачів

Знову славутичан порадував виступ академічного симфонічного оркестру "Філармонія" Чернігівського обласного філармонійного Центру. Цього разу колектив презентував концерт американської музики під керівництвом диригента Девіда Андре (США).Звуки музики з кожним твором захоплювали мелодійністю та гармонійністю, брали в полон своєю чарівністю та натхненністю диригента, і кожен у складних співзвуччях шукав відчуття власних переживань.

Симфонічний оркестр "Філармонія" Чернігівського обласного філармонійного Центру вже вдруге відвідує Славутич з концертом. Першого разу диригентом був Микола Сукач в залі був аншлаг, а слухачі виходили з посмішкою на обличчі, бо концерт виявився жартівливим і емоційно насиченим.

Цього разу колектив презентував концерт американської музики під керівництвом диригента Девіда Андре (США).Звуки музики з кожним твором захоплювали мелодійністю та гармонійністю, брали в полон своєю чарівністю та натхненністю диригента, і кожен у складних співзвуччях шукав відчуття власних переживань.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: