Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо на фудкорт «86»

Для славутичан – це можливість відчути себе «у відпустці» від щоденного приготування їжі, а для гостей міста – швидко й недорого покуштувати страви поліської кухні.У меню фудкорту: вегетаріанські страви (суп із сочевицею, фалафель, рис з овочами, каша, гранола), страви на мангалі...

З 9 по 13 травня під час 5-го Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» щодня з 9.00 до 22.00 буде працювати фудкорт – ресторанний дворик з вуличним харчуванням. Це найкраще рішення для вгамування голоду у час між кіносеансами та іншими подіями насиченої фестивальної програми. 

Для славутичан – це можливість відчути себе «у відпустці» від щоденного приготування їжі, а для гостей міста – швидко й недорого покуштувати страви поліської кухні.Це буде приємне спілкуваня з друзями на березі уявного озера і спроба схопити щось невловиме у новоствореній зоні фудкурту від Архітектурного воркшопу урбаністичної програми фестивалю.

У меню фудкорту: вегетаріанські страви (суп із сочевицею, фалафель, рис з овочами, каша, гранола), страви на мангалі (шашлик, шаурма, страви у лаваші, запечені овочі та гриби), шпажки з рибою та курятиною, сендвічі та бургери, плов з мідіями та реберця-барбекю,деруни, вареники, десерти та лимонади, чаї, кава, узвар, коктейлі.

У фудкорті беруть участь славутицькі «Arivadrive», кафе готелю «Славутич», «Шашлик від Раміза» та чернігівські «Grillband», «Мангал-гріль».

Знайти фудкортдуже просто: рухайтесь у напрямку котловану й біля «Enlight» буде вам смачно!

Якщо серед славутичан є охочі (підприємці або приватні особи) долучитися до участі у фудкорті - приготувати страви домашньої кухні (млинці, гранола, десерти тощо) та продавати їх нашим фестивальним гостям 9-13 травня,
телефонуйте 2-10-90, 2-22-50, КП «Агентство регіонального розвитку». 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: