Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Секретаріат Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» надає тренінгову підтримку містам - підписантам Ініціативи

Славутич виконав всі тренінгові завдання, у визначені строки, у відповідності до Рекомендацій ЄС щодо структури та змісту Плану місцевого економічного розвитку і переходить до фінального етапу, що має бути завершений до вересня 2018 року...

Протягом жовтня 2017 - квітня 2018 року Секретаріат Європейського Союзу надавав професійну методичну підтримку 23 громадам, що першими приєдналися до Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання», в розробці Планів місцевого економічного розвитку.

В квітні 2018 в м.Києві відбувся завершальний тренінг з розробки Плану місцевого економічного розвитку, у ході якого учасники мали змогу представити свої напрацювання щодо складання Плану дій, індикатори їх виконання, отримати фахові рекомендації, поради від координаторів та експертів Секретаріату Європейського Союзу.

Славутич виконав всі тренінгові завдання, у визначені строки, у відповідності до Рекомендацій ЄС щодо структури та змісту Плану місцевого економічного розвитку. Фахівці Секретаріату ЄС високого оцінили якість та результати аналітичної й стратегічної роботи Славутицької команди.

Славутич переходить до фінального етапу, що має бути завершений до вересня 2018 року, - формування цілісного Плану місцевого економічного розвитку, який буде спочатку наданий на погодження до Секретаріату ЄС, а потім на схвалення до Всесвітнього банку.

До Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» приєднується все більше і більше муніципалітетів з України та інших країн Східного партнерства, що свідчить про розуміння місцевих влад важливості економічного розвитку регіонів.

Команда з реалізації
проекту м.Славутич
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: