Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міські новини за 31 травня 2018

Відділ інформації доводить до відома славутичан новини на переод з 29 травня на найближчий час, що стосується Дитячих навчальних закладів, шкіл, КП «Агентство регіонального розвитку», Соціально-психологічного центру, КП «Славутич−Водоканал», загальноміської наради тощо

29 травня в залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулася загальноміська нарада з питань міського господарства під головуванням міського голови Юрія Фомічева. На початку наради підписано меморандум про співпрацю з АТ «Ощадбанк». Наталія Носенко, заступник начальника філії Чернігівського обласного управління АТ «Ощадбанк», проінформувала про послуги, що надаються муніципалітетам, особливо у питаннях енергозбереження та діяльності ОСББ. Особлива увага на загальноміській нараді була приділена підготовці заходів до Дня міста та готовності міських служб. Далі керівники комунальних підприємств звітували про свою роботу. Розпочинаються роботи з підготовки об’єктів міста до опалювального сезону 2018/2019 року. Житлово-комунальні послуги плануються надавати з урахуванням заборгованості житлових будинків. Найменша заборгованість за надані послуги − у Вільнюському кварталі. Московський, Добринінський квартали та проспект Дружби народів мають найбільші борги за надані житлово-комунальні послуги. У жителів міста є можливість ліквідувати заборгованість за літній період.

З 4 червня, відповідно затвердженого графіку, розпочнуться регламентні та ремонтні роботи на теплових мережах та центральних теплових пунктах Славутича. На час проведення ремонтних робіт централізоване постачання гарячої води буде припинено. За інформацією КП «Славутич−Водоканал», 27 травня зафіксована крадіжка та пошкодження силового кабелю та каналізаційного колектору. Ведуться слідчі дії.

Адміністрація ДСП «ЧАЕС» разом з органами державної влади вирішує питання фінансування підприємства.

Пожежно-рятувальна частина ліквідувала загоряння трав’яного настилу (100 м²) біля села Мекшунівка та у Московському кварталі біля недобудованих котеджів. Залишена ввімкнута плита привела до пожежі на кухні Невського кварталу.

КП «Агентство регіонального розвитку» підготовлена програма до Днів сталої енергії в м. Славутич, вони пройдуть з 4 по 10 червняAnchor.

У п’яти містах Київщини, в тому числі й у Славутичі, за рахунок обласного бюджету буде облаштовано сучасне футбольне поле зі штучним покриттям.

24 та 25 травня Соціально-психологічним центром у співпраці з Чорнобильською АЕС організована та проведена екскурсія до Зони відчуження для учасників АТО, членів їх родин, волонтерів, вимушених переселенців та людей похилого віку. СПЦ із середини червня для дітей з 6 до 12 років організовує літній табір.

З 29 травня по 11 червня в школах №№1,3,4 працюють пришкільні табори. 242 дитини зможуть змістовно провести свій відпочинок у цих таборах. Дитячі дошкільні заклади на період літніх відпусток змінюють режим своєї роботи.

З 1 по 29 червня тимчасово призупиняють роботу ДНЗ №№1, 4, 6, а з 2 по 31 липня – і ДНЗ №№5,8, Центр розвитку дитини. З серпня дитячі дошкільні заклади будуть працювати в штатному режимі.

153 випускника вже склали ЗНО з української мови, 103 – з математики.

Більше інформації про загальноміську нараду див. за посиланням www.youtube.com (канал slavutich mvk).

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: