Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Травневі свята в ДШМ продовжуються

23 травня в Дитячій школі мистецтв відпувся випускний вечір. В цей день свідоцтва про закінчення 8-річного та 6-річного термінів навчання отримали 49 випускників - піаністи, скрипалі, гітаристи, домристи, флейтист, саксофоніст, вокалісти, театрали, танцюристи та художники. А 30.05 відбувся концерт акордеоністів.

23 травня в Дитячій школі мистецтв відпувся випускний вечір. В цей день свідоцтва про закінчення 8-річного та 6-річного термінів навчання отримали 49 випускників - піаністи, скрипалі, гітаристи, домристи, флейтист, саксофоніст, вокалісти, театрали, танцюристи та художники.

Яскраве свято завершилося традиційним концертом випускників, а у виставковій залі експонується виставка творчих робіт випускників образотворчого відділення, яку є можливість переглянути протягом літа.

А 30 травня, незважаючи на закінчення навчального року в концертній залі ДШМ відбувся яскравий концерт учнів класу акордеону викладача Разжигаєвої Людмили Юріївни. Не дивлячись на використання одного інструменту концерт був цікавим та емоційним, на сцені разом з учнями виступала і сама викладач, а також батьки! учнів. Також у концерті прийняли участь учні театрального колективу "Імпровізація" (реж. Т. Дружкова).

Нагадаємо, що 31 травня о 18:00 відбудеться концерт класу вокалу викладача Середицької А.В.

Запрошуємо всіх любителів пісні.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: