Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бізнес-сніданок для підприємців сфери транспортних і пасажирських перевезень

Як показали результати соціологічного дослідження «Виявлення недоліків наявних сфер послуг у місті Славутич», підвищена увага славутичан прикута до сфери надання транспортних послуг.

Як показали результати соціологічного дослідження «Виявлення недоліків наявних сфер послуг у місті Славутич», підвищена увага славутичан прикута до сфери надання транспортних послуг. 

У барі «iBar», за рішенням 2-го Форуму підприємців Славутича та за ініціативи міського голови Юрія Фомічева, за сприяння комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку» 29 травня відбувся бізнес-сніданок для підприємців сфери транспортних та пасажирських перевезень.

До обговорень актуальних питань залучилися представники місцевих служб таксі «Престиж», «Еталон», «Експрес», «Гранд», надавачі послуг пасажирських та вантажних перевезень ПРП «Атасс», ФОП Фещенко В.В., ФОП Заблотський В.І., ТОВ «Сервіс−Центр», представники Славутицької міської ради.

Модератором зустрічі виступила директор КП «Агентство регіонального розвитку» АринаСтаровойтова. Загальна кількість учасників заходу – 19, із них підприємців −9.

Під час бізнес-зустрічі було обговорено широкий спектр актуальних питань, що хвилюють сьогодні саме підприємців-транспортників. Однією з таких проблем підприємці визначили стан доріг та регламент виконання дорожніх робіт, технічний стан транспорту перевізників Славутича.

Учасниками зустрічі були порушені питаннязабезпечення безпеки транспортного руху як з боку пішоходів, так і водіїв, взаємна повага та знання правил дорожнього руху, адже обидві сторони є рівноцінними учасниками дорожнього руху, забезпечення якісної розмітки дороги та необхідна кількість дорожніх знаків.

Неповагою до інших учасників дорожнього руху є багатогодинне паркування автомобілів працівниками із Зони відчуження, у районі залізничного вокзалу та магазину «Сільпо». Залишаються проблемні ділянки на дорогах у напрямку сіл Якір та Мекшунівка, а відремонтовані ділянки руйнуються через рух перевантаженого транспорту.

Спільною метою щодо вдосконалення пасажирських та транспортних перевезень усі підприємці вбачають добросовісну конкуренцію, що базується на взаємній повазі один до одного та врахуванні інтересів споживачів, пошук можливостей підвищення якості своїх послуг, прозорість у наданні послуг та веденні бізнесу, а саме: офіційне працевлаштування своїх працівників, отримання необхідних дозвільних документів для провадження підприємницької діяльності.

Під час бізнес-сніданку директором Славутицького міського фонду підтримки підприємництва Анною Лазебною були презентовані можливості співпраці в рамках Проекту «Активізація малого і середнього бізнесу в прикордонних регіонах України – Бєларусі», можливості розширення ринку надання своїх послуг для підприємців зі Славутича.

Із пропозицій та побажань підприємців – відкриття в Славутичі МРЕО, залучення мобільних виїзних груп для організації технічного огляду транспорту в місті, перехід на використання електромобілів, запровадження та розвиток нових маршрутів (Білорусь, країни Європейського Союзу), тури вихідного дня з дотриманням європейських стандартів перевезень (у співпраці з міськими туристичними агентствами), організація в літній сезон регулярних перевезень до Якоря із запровадженням та використанням «картки славутичанина», можливість придбання пільгових квитків благодійних акцій для певних категорій населення тощо.

Олена ВЯЛЬКО, начальник департаменту стратегічного розвитку
та підтримки підприємництва КП «Агентство регіонального розвитку»


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: