Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зелений день у Славутичі

Цьогоріч Славутич оголошує 4−10 червня Днями сталої енергії, в їх рамках ми пропонуємо славутичанам започаткувати «Зелений день» – день без використання канцелярського паперу та чудовий привід поділитися досвідом у використанні безпаперових технологій і скороченні нераціональної витрати паперу.

Цьогоріч Славутич оголошує 4−10 червня Днями сталої енергії. У рамках заходів цих Днів ми пропонуємо підприємствам, установам, організаціям та активним славутичанам започаткувати «Зелений день». Це – день без використання канцелярського паперу та чудовий привід поділитися досвідом у використанні безпаперових технологій і скороченні нераціональної витрати паперу.

Мета – показати на реальних прикладах, як і за допомогою яких технологій кожна організація може зробити свій внесок у збереження природних ресурсів. Зверніть вагу – майже половина роздрукованих документів викидається вже в перший день використання, отже деревина, що використовується для виробництва паперу, відправляється на смітник, не приносячи абсолютно ніякої користі.

Унікальність даної події – користь не тільки природі, але й бізнесу.

Використання технологій електронного документообігу дозволяє організаціям поступово скорочувати витрати на друк, зберігання і транспортування паперу. Отже, запрошуємо організації, підприємства та установи Славутича долучитися до доброї справи та хоча б на один день відмовитись від використання та подальшого викидання паперу і скористатися сучасними технологіями.

Про дії або заходи вашої організації в «Зелений день» ми пропонуємо повідомляти на інтернет-ресурсах ваших установ або організацій, розміщуючи фото та коротку інформацію з темою «Зелений день у Славутичі». 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: