Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відзнаки кращих

31 травня у залі урочистих подій, на честь 31-ї річниці наймолодшого міста країни – Славутича, міський голова Юрій Фомічев відзначив подяками 43 кращих представників міської громади, який звертаючись до славутичан зауважив, що Славутич, разом з його жителями, пише 31 сторінку своєї історії. А найбільше багатство міста – його жителі.

 
31 травня у залі урочистих подій, на честь 31-ї річниці наймолодшого міста країни – Славутича, міський голова Юрій Фомічев відзначив подяками 43 кращих представників міської громади. 

У залі зібралися працівники Чорнобильської АЕС, ВП «Атомремонтсервіс», комунальних підприємств, міських організацій та установ, вчителі, творча еліта, учасники АТО, представники громадських організацій, волонтери.

Міський голова Юрій Фомічев, звертаючись до славутичан зауважив, що Славутич, разом з його жителями, пише 31 сторінку своєї історії. А найбільше багатство міста – його жителі.
Голова громадської організації ветеранів АТО Віктор Івашко вручив почесні грамоти волонтерам міста та медалі «Захисник Вітчизни».

У цей день творчі вітання подарували вихованці Дитячої школи мистецтв, Палацу дітей та молоді, Народної хорової капели «Натхнення».

Нагадаємо, що 01 червня на головній сцені до Дня міста, відбудеться нагородження обдарованої молоді.

Фото Вадима Івкіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: