Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поклик душі

Понад 20 років чернігівчанка Світлана Зусманова працює в Дітячій школі мистецтв міста Славутич. Учні шанують свого педагога, вчаться бачити світ так, як вона, любити рідний Славутич...

 

Понад 20 років чернігівчанка Світлана Зусманова працює в Дітячій школі мистецтв міста Славутич. Учні шанують свого педагога, вчаться бачити світ так, як вона, любити рідний Славутич та з душею за допомогою фарб показувати його красоту.

Світлана Зусманова народилася в місті Чернігів у 1958 році, захоплювалась живописом, а в 1984 році закічила Курський державний педагогічний універсітет, факультет художньої графіки, потім працювала в Чернігові. Це, мабуть, поклик душі – єднання педагогічної праці та образотворчого мистецтва, оскільки зараз вона не лише художник, а й викладач фахових дисциплін на відділенні образотворчого мистецтва ДШМ.


 

Ії роботи можна зустріти в Чернігівському художньому музеї, приватних колекціях Чернігова, Славутича, іншіх міст. Персональні виставки відбувалися в Чернігові, Славутичі. Ось і зараз у славутицькому музеї око радує нова виставка робіт Світлани Зусманової. Роботи наповнені яскравими барвами життя природи, ліричним настроєм, любов’ю до рідної землі.

 


Вадим ІВКІН
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: