Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Осінній тур майстрів самурайського меча «Камуй»

Ансамбль самураїв «Камуй» був створений Тетсуро Шімагучі в 1998 році. «Камуй» поєднує в собі ідею самурайського бою та театрального мистецтва Кенгідо. Лідер ансамблю Тетсуро Шімагучі брав участь у постановці бойових сцен у фільмі «Вбити Білла»...

Ансамбль самураїв «Камуй» був створений Тетсуро Шімагучі в 1998 році. «Камуй» поєднує в собі ідею самурайського бою та театрального мистецтва Кенгідо. 

Лідер ансамблю Тетсуро Шімагучі брав участь у постановці бойових сцен у фільмі «Вбити Білла» (режисер – Квентін Тарантіно), де і зіграв одну з ролей.

«Камуй» після успіху фільму почав виступати на міжнародних майданчиках – це і Центр мистецтв ім. Джона Кеннеді (США, 2005), і Единбурзький фестиваль «Фріндж» (Великобританія, Шотландія, 2006, 2008), театр

«Пергола» та Палаццо Веккьо (Італія, 2010), Japan Expo (Франція, Париж, 2011), Blue Note Jazz Club (Польща, Познань, 2013), Ермітаж (Росія, Санкт-Петербург, 2015) та багато інших.

У рамках осіннього європейського туру самураї «Камуй» зі своєю програмою Кенгідо відвідають міста Італії (Флоренція, Турин), Іспанії (Мадрид, Барселона), Бєларусі (Мінськ) та України (Славутич, Львів).

Концерти в нашому місті пройдуть 6 листопада о 14.30 та 18.30 у великій залі Кіноконцертного комплексу.

Запрошуємо славутичан та гостей міста на концертну програму всесвітньовідомого ансамблю самураїв «Камуй»! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: