Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ярмарок проектів «Бюджету участі − 2018»

Дорогі славутичани! З огляду на позитивні відгуки про минулорічний досвід успішності Ярмарку проектів «Бюджету участі» Офіс підтримки громадських ініціатив КП...

Дорогі славутичани!

З огляду на позитивні відгуки про минулорічний досвід успішності Ярмарку проектів «Бюджету участі» Офіс підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» запрошує вас 24 листопада з 10.30 до 11.30 відвідати та взяти участь в Ярмарку проектів «Бюджету участі − 2018», на якому будуть презентовані громадські проекти, що були розроблені мешканцями нашого міста.

Ці проекти будуть фінансуватися за рахунок коштів бюджету Славутича у 2019 році в рамках міської цільової програми «Громадський бюджет участі міста Славутич на 2016−2020 роки».

Мета заходу – ознайомити мешканців міста з головною ідеєю проектів, що беруть участь у голосуванні, допомогти визначитися із голосом, залучити більше мешканців міста до процесу голосування задля визначення рейтингу поданих громадських проектів та подальшої реалізації протягом 2019 року.

Під час проведення Ярмарку проектів будуть презентовані та висвітлені всі деталі поданих громадських проектів. Кожен охочий та зацікавлений учасник заходу матиме змогу безпосередньо поспілкуватися з автором проекту та отримати відповіді на запитання, що виникли.

Для охочих та зацікавлених буде надаватися консультація, як голосувати та можливість віддати голос за вподобані проекти відразу на місці в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку» (проспект Дружби народів, 7, БК «Енергія», ІІ поверх).

Зауважимо, що голосування на паперових носіях здійснюватиметься тільки за умови пред’явлення оригіналу паспорту (посвідки на постійне проживання або довідки про місце роботи, навчання, служби чи інші документи, що підтверджують проживання в місті Славутич)!

Отже, ще раз нагадуємо: Ярмарок проектів «Бюджету участі − 2018» відбудеться в суботу 24 листопада о 10.30 біля центрального входу до Будинку культури «Енергія» або за умови поганої погоди в холі цієї будівлі. Нагадуємо також, що

інформацію про проекти ви зможете отримати на веб-сайті https://slavutych.pb.org.ua/projects

Запрошуємо на ярмарок! Зробіть свій вибір на користь Славутича!

Контактна інформація: тел. 2-22-50, адреса для листування: slavutich.ofis@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: