Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поселіть у своєму серці добро!

Чим більше добрих вчинків ми робимо, тим щасливішими ми себе відчуваємо. На думку вчених, ті, хто висловлює свою подяку, ніжність й інші...

Чим більше добрих вчинків ми робимо, тим щасливішими ми себе відчуваємо. На думку вчених, ті, хто висловлює свою подяку, ніжність й інші добрі почуття до людей у конкретних повсякденних справах, не лише з великим оптимізмом дивляться на світ, але й фізично почуваються краще, відчувають своє життя більш гармонійним. 

У свою чергу, вчені США вважають, що добрі люди менше хворіють і довше живуть. Дослідники спостерігали протягом п’яти років понад 400 літніх подружніх пар. Партнери, що виявляли увагу і турботу по відношенню один до одного, хворіли в два рази рідше. Вчені також зазначили, що чуйні люди живуть в середньому на дев’ять років довше. Ймовірно, завдяки тому, що в них краще імунітет і здоровіше серце.

У день Всесвітнього дня добра (13 листопада) працівники Центру вирішили провідати і привітати людей поважного віку, які своїми добрими вчинками прикрасили історію Славутича.

День був сонячним, теплим, і зустрічі пройшли в теплій, затишній атмосфері. Щирі славутичанки Марія Василівна Рудик, Інна Яківна Усик та Аліна Анатоліївна Купріянова були приємно здивовані нашим візитам.

Цим людям притаманна надзвичайна скромність і сором’язливість, безкорисність – моральні цінності, які прикрашають кожну людину. Вони прожили довге, цікаве життя і добрих справ зроблено немало, проте ніколи вони не хизуються тим, що зробили, бо кожна вважає, що саме в цьому її сенс життя.

Через усе своє життя вони пронесли добро, яке поселилось в їхньому серці, виховавши саме так своїх дітей. Власним прикладом своїх добрих справ вони стали для нас взірцем для наслідування.

Нехай слова Кодексу етики «ДОБРУ справу – щодня» не будуть для вас красивим текстом! Нехай добро оселиться у ваших серцях!

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
(Московський квартал, 12, тел.: 2-11-15, 3-01-80) 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: