Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Підприємства ДАЗВ удосконалюють систему відвідування зони відчуження спільно з компаніями-організаторами візитів

Керівництво ДАЗВ та профільних підприємств зони відчуження (ДП «ЦОТІЗ» та ДСП «Екоцентр») відпрацювали з представниками приватних компаній, які організовують відвідування зони відчуження, проблемні питання функціонування системи «Електроний квиток»...

Керівництво ДАЗВ та профільних підприємств зони відчуження (ДП «ЦОТІЗ» та ДСП «Екоцентр») відпрацювали з представниками приватних компаній, які організовують відвідування зони відчуження, проблемні питання функціонування системи «Електроний квиток». 

Також на порядку денному зустрічі були питання введення індивідуального дозиметричного контролю для кожного відвідувача та впровадження нових засобів безпеки.

За словами директора ДП «ЦОТІЗ» Андрія Наумова, задля безпеки та моніторингу груп у зоні відчуження планується запровадження системи GPS-моніторингу шляхом надання спеціального обладнання кожній супроводжуючій особі.

Представниками приватних компаній було запропоновано перелік заходів щодо підтримки чистоти в зоні відчуження, а також зосереджено на етичних проблемах, пов'язаних з перебуванням відвідувачів у зоні відчуження.

Питання, що обговорювались під час зустрічі, були взяті на контроль керівництва профільних підприємств для їх урегулювання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: