Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято любові, добра і радості

Чудовим святом душевної теплоти й любові – Днем Святого Миколая – приходить до кожного із нас 19 грудня! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, приємних вражень та подарунків. Це свято надихне на добрі справи і милосердя, подарує віру

 
Чудовим святом душевної теплоти й любові – Днем Святого Миколая – приходить до кожного із нас 19 грудня! У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, а діти з нетерпінням чекають ранку, приємних вражень та подарунків.

Це свято надихне на добрі справи і милосердя, подарує віру у виконання наших найзаповітніших мрій та побажань, наповнить оселі щастям і радістю!

Приємну місію у цей день виконував міський голова Юрій Фомічев, він вітав дітей та вручав їм подарунки. З любов’ю вихованцям Центру «БлагоДар» дружній колектив Кіноконцертного комплексу та яскраві вокалісти Палацу дітей та молоді подарували свято.

Не залишилася поза увагою і малеча з Центру захисту дітей, та діти, що потребують особливої уваги. До пізнього вечора по всьому місту лунали щирі слова вітання, звучали веселі пісні та панував гарний настрій. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: