Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Святкування Дня енергетика

Місто Славутич по праву вважається містом енергетиків. Українська атомна енергетика розпочалася з Чорнобильської АЕС, яка майже чверть століття несла тепло і світло, пережила страшне ядерне лихоліття, а сьогодні генерує не менш важливу річ - безпеку! У залі Кіноконцертного комплексу відбулися урочистості з нагоди професійного свята енергетиків. Низку нагород за доблесну працю вручали енергетикам голова

 
Місто Славутич по праву вважається містом енергетиків.

Українська атомна енергетика розпочалася з Чорнобильської АЕС, яка майже чверть століття несла тепло і світло, пережила страшне ядерне лихоліття, а сьогодні генерує не менш важливу річ -безпеку!

У залі Кіноконцертного комплексу відбулися урочистості з нагоди професійного свята енергетиків.Низку нагород за доблесну працю вручали енергетикам голова Державного Агенства з управління зоною відчуження Віталій Петрук, в.о.генерального директора ДСП"ЧАЕС" Валерій Сейда, міський голова Славутича Юрій Фомічев, голова профспілкового комітету Чорнобильської АЕС Максим Орлов, директор ДП УФЗО ЧАЕС Євгеній Катунін.

Щиро та сердечно привітав колектив колишній генеральний директор ДСП ЧАЕС Ігор Грамоткін. Гарний настрій та свої таланти подарували енергетикам творчі колективи Кіноконцертного комплексу, Дитячої школи мистецтв, Палацу дітей та молоді.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: