Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День енергетика в ВП "АРС"

Щороку 22 грудня в Україні святкується День енергетика. На сьогодні без праці енергетиків вже не може обійтися жодна людина на світі. А для Славутича – це особливе свято, адже значна частина його жителів – працівники, що пов’язали свою діяльність із Чорнобильською АЕС, ВП «Атомремонтсервіс», обслуговуванням міських електромереж і, звичайно ж, заслужені ветерани-енергетики. Тож, без перебільшення можна вважати, що для Славутича – це загальноміське свято.

 

Щороку 22 грудня в Україні святкується День енергетика. На сьогодні без праці енергетиків вже не може обійтися жодна людина на світі. А для Славутича – це особливе свято, адже значна частина його жителів – працівники, що пов’язали свою діяльність із Чорнобильською АЕС, ВП «Атомремонтсервіс», обслуговуванням міських електромереж і, звичайно ж, заслужені ветерани-енергетики.

Тож, без перебільшення можна вважати, що для Славутича – це загальноміське свято. 

ВП "АРС" відмітив свято у своєму родному залі для нарад. Як раніше, так і цього разу все пройшло традиційно. Навіть гість з "НАЕК" вже 10 років один і той самий. Колектив привітав зі святом віце президент ДП НАЕК "Енергоатом" Володимир Максимович Пишний. Після теплих слів привітання перейшли до нагородження. Далі усіх присутніх привітав мер міста Юрій Кирилович Фомічев. Потім знову були нагородження кращих робітників. В фіналі з привітальним словом, та словами подяки за поміч, яку регулярно приносять робітники "АРС", виступила директор дитячого будинку "Центру захисту дітей". Вона додала, що "АРС" - свято для них. 

Зі святом ВП "Атомремонтсервіс"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: