Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Активізація МСБ в прикордонних регіонах України - Білорусі

20-21 грудня в місті Славутичі, в рамках проекту «Активізація малого і середнього бізнесу в прикордонних регіонах України - Білорусі», пройшов 1 модуль навчальної програми «Аспекти транскордонного співробітництва». Захід відвідали 19 консультантів з м. Чернігова, м. Прилук, м. Вараш, смт. Ріпки та м. Славутич (Україна), з м. Гомеля та м. Рогачева (Республіка Білорусь), які вже здійснюють підтримку...

 
20-21 грудня в місті Славутичі, в рамках проекту «Активізація малого і середнього бізнесу в прикордонних регіонах України - Білорусі», пройшов 1 модуль навчальної програми «Аспекти транскордонного співробітництва».

Захід відвідали 19 консультантів з м. Чернігова, м. Прилук, м. Вараш, смт. Ріпки та м. Славутич (Україна), з м. Гомеля та м. Рогачева (Республіка Білорусь), які вже здійснюють підтримку підприємництва в своєму населеному пункті.


Нагадуємо, що в рамка проекту передбачено створення центрів транскордонного співробітництва, з яких 5 будуть знаходиться на території України (Славутич, Чернігів, Прилуки, Вараш, Ріпки) та 2 на території Республіки Білорусь (Гомель та Рогачев).

Дана публікація була підготована за підтримки Європейського союзу. Повну відповідальність за зміст публікації несе Виконавчий комітет Славутицької міської ради. Зміст публікації ні в якому разі не повинен розглядатися як відображення офіційної позиції Європейського Союзу.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: