Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини з апаратної наради

Понеділок у виконавчому комітеті Славутицької міської ради розпочався з наради міського голови з керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради та виконкому.

 

Понеділок у виконавчому комітеті Славутицької міської ради розпочався з наради міського голови з керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради та виконкому.

Юрій Фомічев окреслив основні пріоритети розвитку міста на цей рік. А це: покращення медичного забезпечення та надання якісних медичних послуг Славутицькою міською лікарнею; трансформація міської системи освіти; оновлення, модернізація й використання інфраструктури міста, створення сучасного міського простору.

Соціальні питання повинні вирішуватись на користь людини. Славутич має стати кращим містом за якістю життя, а для цього кожному потрібно щоденно та якісно виконувати свою роботу! Структурним підрозділам Славутицької міської ради поставлені конкретні завдання.

14 січня о 16.00 міський голова Юрій Фомічев провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств міста.

15 січня відбулася робоча нарада щодо діяльності Славутицької міської лікарні. Архівному відділу потрібно надати нове приміщення та забезпечити оформлення документів ДЗ «СМСЧ №5» до архіву.

Відділу комунальної власності, орендних відносин та приватизації − розпочати роботу щодо передачі складського господарства ДП «УЗФО ЧАЕС» у комунальну власність та вийти на систему ProZorro з надання об’єктів комунальної власності в оренду.

Центру надання адміністративних послуг − розширювати електронні послуги, розпочати роботу по сертифікації.

Управлінню освіти та науки постійно − моніторити рівень захворюваності та відвідування дітьми закладів освіти.

Управлінню інфраструктури та капітального будівництва − постійно здійснювати технічний нагляд за об’єктами; після громадського обговорення визначитися з пріоритетами з проектування об’єктів.

Службі містобудівного кадастру, земельних ресурсів та відносин − продовжити початі роботи з боржниками за земельні ділянки; з грошової оцінки землі міста; із встановлення за фактом меж земельних ділянок.

У І кварталі всі структурні підрозділи органів місцевого самоврядування повинні перейти на електронний документообіг. Запланована підсумкова робоча нарада з проведення Новорічних свят.


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: