Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Листівка від щирого серця

Зимові канікули − весела пора: можна і в сніжки погратися, і на гірці покататися, й проявити свою фантазію під час Новорічних свят. Фахівцем із соціальної роботи Славутицького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді...

 
Зимові канікули − весела пора: можна і в сніжки погратися, і на гірці покататися, й проявити свою фантазію під час Новорічних свят.

Фахівцем із соціальної роботи Славутицького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді на базі Центру було організовано творчі вечори, під час яких діти з прийомних сімей мали змогу пофантазувати на новорічну тематику та створити яскраві листівки для своїх рідних.

Під час процесу діти обмінювалися творчим досвідом та ділилися своїми мріями. До речі, саме власноруч зроблена від щирого серця листівка чи сюрприз є найприємнішим подарунком і надовго запам’ятовується! А тепла особиста зустріч набагато важливіша, ніж смс-привітання та поздоровлення, бігцем вкинуте у «Фейсбук»!

Робіть приємні сюрпризи один одному і в свята, і кожного дня, бо спілкування, родинні зустрічі – це миттєвості, з яких складається ціле життя. Будьте взаємоввічливі – і життя стане яскравішим для всіх!


Славутицький міський центр
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
(тел.: 2-11-15, 3-01-80)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: