Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Майстер-клас з миловаріння

15 січня у Творчій майстерні Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру пройшов майстер-клас з миловаріння.Організувала цей захід, керівник творчої майстерні, завідувачка відділом інформаційних технологій Наталія Кокіна...

 

15 січня у Творчій майстерні Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру пройшов майстер-клас з миловаріння.Організувала цей захід, керівник творчої майстерні, завідувачка відділом інформаційних технологій Наталія Кокіна.

Захоплююче знайомство з мистецтвом миловаріння провела майстриня цього напрямку Людмила Смолярчук. Її ще добре знають славутичани і як керівника народного вокального колективу "Пой, душа".

Сьогодні Славутицька бібліотека впроваджує в місті нову філософію «Бібліотека для людей, а не для книг!» Фахівці перетворюють бібліотеку зі сховища книг на територію творчості, цікавого спілкування і креативного дозвілля.

Важливим напрямком розвитку сучасної дозвіллєвої діяльності є робота з дорослим населенням (люди «третього віку»). Під час занять завжди можна оперативно скористатися великим книжковим та журнальним фондом бібліотеки. А сьогодні під керівництвом майстра вони презентували свою творчість - запашне, ніжне, збагачене маслами та різними екстрактами мило, виготовлене з любов'ю.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: