Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

3-й Форум підприємців міста Славутич

У ресторані «Старий Таллінн» 21 лютого о 16.30 відбудеться 3-й Форум підприємців міста Славутич. Організаторами форуму є виконавчий комітет Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради та Славутицький міський фонд підтримки...

 

У ресторані «Старий Таллінн» 21 лютого о 16.30 відбудеться 3-й Форум підприємців міста Славутич. Організаторами форуму є виконавчий комітет Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради та Славутицький міський фонд підтримки підприємництва у співпраці з Радою підприємців при Славутицькому міському голові.

Форум відбуватиметься в рамках проведення заходів Днів популяризації економічного розвитку Грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону».

Мета заходу – налагодити конструктивний та прозорий діалог між бізнесом, владою та громадою для формування місцевої політики розвитку підприємництва у регіоні. Однією з головних тем форуму стане обговорення важливості популяризації економічного розвитку об'єднання територіальних громад «Славутич − Чернігівська область».

Використовуючи інтерактивний формат розподілу на дискусійні майданчики «Співробітництво для розвитку», «Драйвери змін» «Інвестиції в туризм регіону», підприємці міста презентуватимуть власний бізнес, озвучать нагальні проблеми у підприємницькій діяльності та запропонують шляхи їх вирішення.

Під час підготовки та проведення форуму буде також обговорено:
− політику та стан розвитку підприємництва у регіоні;
− виконання резолюції Форуму−2018;
− оновлену Програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2019 рік;
− результати учнівських бізнес-змагань, опитувань, проведених для підприємців та споживачів;
− можливості долучення підприємців до заходів зі збільшення інвестиційної та туристичної привабливості регіону, міжнародних грантових проектів, бачення підприємців щодо стратегічного розвитку міста.

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у роботі Форуму. Участь у ньому є безкоштовною. Реєстрацію для участі у форумі відкрито до 20 лютого за посиланням https://goo.gl/forms/nUJYiICayL65em363 або за телефоном 04579-2-22-50. Контактні телефони оргкомітету Форуму: 2-10-90, 2-22-50, 050-353-11-35, КП «Агентство регіонального розвитку».

Будемо вдячні, якщо ви та ваші колеги візьмете участь у роботі форуму!

Команда з реалізації
Грантового проекту ЄС
в м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: