Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Представляємо новий логотип ДАЗВ!

Новий логотип ДАЗВ символізує головні об’єкти зони відчуження, пріоритети роботи агентства і результат ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Напівдуга сірого кольору символізує новий безпечний конфайнмент (НБК), який було ...

 
 

Новий логотип ДАЗВ символізує головні об’єкти зони відчуження, пріоритети роботи агентства і результат ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Напівдуга сірого кольору символізує новий безпечний конфайнмент (НБК), який було встановлено над зруйнованим 4-м енергоблоком Чорнобильської АЕС, та діяльність, спрямовану на недопущення виносу радіонуклідів за межі зони відчуження.

Напівдуга синього кольору символізує природне середовище зони відчуження, роботу над збереженням різноманіття флори і фауни постраждалих територій та реабілітацією земель зони відчуження.
Знак радіації під напівдугами - символ радіоактивних відходів (РАВ), які зберігаються на сховищах у зоні відчуження, радіаційного забруднення підаркового простору НБК і діяльності по поводженню з РАВ в Україні загалом.

Логотип затверджено керівництвом ДАЗВ і наразі перебуває на етапі державної реєстрації.

Дякуємо за гарну роботу й гідний подарунок для нашого Агентства Aleksandra Sergeevna!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: