Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Наша сила – в єдності

У День Соборності України до 100-річчя Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народньої Республіки, на Центральній площі міста 22 січня відбувся патріотичний флешмоб «Наша сила – в єдності!». Дійсно, проголошення злуки УНР та ЗУНР стало історичним актом...

 

У День Соборності України до 100-річчя Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народньої Республіки, на Центральній площі міста 22 січня відбувся патріотичний флешмоб «Наша сила – в єдності!».

Дійсно, проголошення злуки УНР та ЗУНР стало історичним актом об’єднання українських земель в єдину державу, основоположною подією для новітнього українського державотворення.

От цього дня і славутичани об’єдналися у великому колі – представники міської влади, громадськості, працівники підприємств, установ, закладів, організацій, військовослужбовці, шкільна молодь, а одним словом містяни, Славутицька громада.

Родзинкою флешмобу став створений військовослужбовцями в/ч №3041 (командир – А. М. Фролов) "живий" Герб України та розгорнутий великий прапор України.

На площі пролунали Державний Гімн України, гімн міста, пісні про Україну. Свято завершилося покладанням квітів до погруддя Кобзаря.

Проведений у Славутичі День Соборності ще раз продемонстрував нерозривний зв’язок між усіма поколіннями, непохитність української нації та прагнення до територіальної єдності, адже в єдності – наша сила.


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: