Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Юрій Фомічев: Україна як ніколи потребує об’єднання

На цьму міський голова наголосив під час загальноміської наради 21 січня, напередодні Дня Соборності України. За його словами, Україна потребує об’єднання як ніколи. Розділення за будь-якими ознаками − мовними, релігійними чи іншими − не має жодного сенсу. День Соборності України...

 
На цьму міський голова наголосив під час загальноміської наради 21 січня, напередодні Дня Соборності України. За його словами, Україна потребує об’єднання як ніколи. Розділення за будь-якими ознаками − мовними, релігійними чи іншими − не має жодного сенсу. 

День Соборності України відіграє важливу роль у нашому житті. 100 років тому наші попередники знайшли сили та об’єднали українські землі в єдину державу. Сьогодні ми повинні на це звертати увагу і розуміти, що тільки шляхом об’єднання ми можемо досягти успіху.

Потенціал Української держави надвеликий. Маємо великий ресурс, починаючи з природних і закінчуючи людським, що цікавий для світу. Для сучасної новітньої історії України об’єднання навколо української державності − завдання номер один.

А для нас всіх украй важливо відповідально працювати на кожному робочому місці, в кожному робочому колективі − тільки тоді ми можемо розраховувати на перемогу.

У Славутичі, як в одній складовій великої України, 22 січня на Центральній площі відбудулися святкові заходи.

Основні події минулого тижня

На загальноміській нараді, підсумовуючи минулий тиждень, міський голова нагадав, що своє 30-річчя відзначив колектив дитячого садочка №5 «Джерельце».

37 років виповнилося військовій частині №3041 Національної гвардії України, яка здійснює охорону Чорнобильської АЕС, відіграє важливу роль у житті міста, є значним платником податків. Із збільшенням чисельності військової частини потрібно починати впроваджувати житлову програму. Місто має об’єкти, які може запропонувати під цю програму.

Про налагодження системи комунікації з жителями міста

Також міський голова наголосив на важливості інформаційної політики, яка відіграє значну роль у сучасному суспільстві. Сьогодні інформаційний простір надшвидкий і потрібно вчасно реагувати на запити громади.

Тому з метою налагодження постійної комунікації між органами місцевого самоврядування, міськими комунальними підприємствами із жителями міста, оперативного реагування на критичні зауваження від жителів Славутича прийнято розпорядження міського голови «Про налагодження системи комунікації з жителями міста у соціальних мережах та месенджерах».

Про інформацію комунальних підприємств КП «Житлово-комунальний центр»

За послугу з опалення мешканцям Славутича за грудень 2018 року нараховано 14,6 млн грн. Найменша вартість за опалення − у Невському кварталі (будинок №3) – 20 грн за 1м2, найбільша – в Єреванському кварталі (будинок №3) − 47 грн за 1м2), середня вартість по місту – 32 грн за 1м2.

За послугу з водопостачання та водовідведення нараховано 1,3 млн грн, за послугу з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій − також 1,3 млн грн. Станом на 21 січня за житлово-комунальні послуги населення сплатило 43%.

Представники КП «ЖКЦ» взяли участь у зборах співвласників багатоквартирних будинків з питань обрання управляючої компанії майже у всіх будинках міста.

КП «УЖКГ»

За 20 днів січня використано природного газу 1,612 млн м3 на суму 13,5 млн грн. Придбано теплової енергії 2554 Гкал у ТОВ «Екоенергогенерація» на суму 2,8 млн грн. На лютий отримані номінації на газ приблизно на 2,5 млн грн.

Про статичні дані

За інформацією начальника управління освіти і науки Наталії Швець, станом на 1 вересня школи міста відвідувало 2140 учнів, на кінець І семестру – 2128; 26 із них навчаються за екстернатною формою навчання, 29 – за індивідуальною; 106 учнів мають високий рівень знань, 567 − високий і достатній; якість навчання становить 41,1%.

За даними сектору статистики, станом на 1 грудня 2018 р. чисельність населення становила 24 983 чол. За січень−листопад 2018 р. народилася 171 дитина, померло 160 осіб.

Більше інформації про загальноміську нараду − за посиланням www.youtube.com (канал slavutich mvk)



Відділ інформації
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: