Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Патріотичний екскурс

День Соборності – одна з найважливіших подій в історії України. 22 січня в читальній залі Бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва відбувся патріотичний екскурс «За Україну, за її волю», в якому брали участь учні 2-х та 3-х класів школи №2. Наймолодшим школярам...

 
День Соборності – одна з найважливіших подій в історії України. 22 січня в читальній залі Бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва відбувся патріотичний екскурс «За Україну, за її волю», в якому брали участь учні 2-х та 3-х класів школи №2. 

Наймолодшим школярам у цікавій формі розповіли про Акт проголошення Злуки 22 січня 1919 року на Софіївській площі, приділивши увагу таким видатним діячам того часу − Михайлу Грушевському, Володимиру Винниченку, Євгену Петрушевичу та іншим.

Діти із зацікавленням сприймали розповідь про тогочасні події, які були доповнені ілюстраціями − портретами державних діячів, архівними світлинами тощо. Насамкінець разом із дітьми бібліотекарі та вчителі створили символічний ланцюжок єдності України.


Наталія КОЗЛЕНКО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: